Més controls a les carreteres per intentar reduir un 10% els accidents amb ferits

Entra d'altres mesures s'intensificaran les hores de controls que efectua el cotxe radar

47837.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Segons ha informat el cos d'ordre avui a través d'un comunicat, la Unitat de Seguretat Viària (USV) s'ha fixat aquesta fita per al 2016 amb la idea de detectar totes aquelles actituds imprudents i de risc, tant dels conductors, com de les infrastructures viàries, que puguin derivar en sinsitres a la carretera.

És per això que la policia anuncia que s'augmentaran les hores de controls que efectua el cotxe radar a una mitjana de 40 setmanals (1.920 a l'any), també es faran més torns de patrulla per insistir en la prevenció, i si s'escau, sancionar les infraccions del codi de la circulació que es constatin. A més, es controlaran amb més èmfasi els conductors per enxampar aquells que condueixin sota els efectes de l'alcohol i o drogues, especialment en a la franja horària de tarda i nit, on segons la policia s'ha constatat una major incidència d'aquestes infraccions.

Paral·lelament, s'engegaran estudis i informes tècnics vinculats amb la seguretat viària i ja durant aquest any es farà un seguiment dels punts on s'han produït accidents de trànsit i crear un cens de les zones de més incidència de sinistralitat a la xarxa viària nacional.

tracking