Empresonen un home per violar la filla de dotze anys

L’home va ingressar ahir a la Comella després que dimecres a la nit el detingués la policia

47891.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El presumpte violador va ser detingut dimecres passat al vespre després que la mare de la presumpta víctima hagués presentat denúncia a la policia, segons van informar fonts properes al cas. Els fets haurien tingut lloc el mateix dimecres, però segons altres fonts al voltant de la investigació una de les opcions passaria perquè els abusos haguessin tingut també lloc altres vegades amb anterioritat. L’home va estar detingut des de la nit de dimecres a la seu de la policia i ahir va passar a disposició judicial. Després de prendre-li declaració, a la Batllia es va decretar el seu ingrés a la presó de la Comella. La parella es trobaria en tràmits per separar-se i fins ara la mare no hauria tingut coneixement que el pare presumptament ja havia abusat de la filla en d’altres ocasions. No ha transcendit, segons diverses fonts, si l’home hauria o no reconegut els fets de dimecres ni tampoc si ha acceptat que amb anterioritat s’haurien produït abusos. El detingut resideix a Escaldes-Engordany. La investigació continua oberta i s’està a la recerca de proves i declaracions que puguin aportar més dades. Hauria tingut lloc un registre a casa de l’acusat per determinar si hi ha elements que corroborin la versió dels fets explicada per la presumpta víctima. Tot i que l’home va ingressar a la presó tampoc ha transcendit quines són les acusacions concretes a les quals s’haurà d’enfrontar per si són d’abusos o d’un delicte de violació. Fonts properes al cas van destacar que el succés s’emmarca dins d’una situació de família desestructurada que ja hauria tingut altres vegades algun incident, tot i que no s’ha especificat quin hauria estat. El fet que no hagin transcendit més dades del cas està relacionat amb la condició de menor de la víctima que obliga la policia i les autoritats judicials a ser extremadament curoses per protegir la identitat de la víctima i limitar al màxim els perjudicis d’una situació d’aquestes característiques.

MÉS

FETS

Presumpta violació de la noia en el domicili patern

La presumpta violació hauria tingut lloc en el domicili del pare, que es troba en procés de separació. La noia, de 12 anys, hauria comunicat els fets a la seva mare, que va decidir presentar denúncia el mateix divendres. L’home va ser detingut al vespre acusat de violació.

CONSEQÜÈNCIA

Ingrés a la presó de la comella després de declarar

El resident portuguès va passar dos dies detingut a les instal·lacions de la policia. Va ser posat ahir a disposició judicial i a la Batllia després de prendre-li declaració es va decidir que ingressés a la presó de la Comella. L’home viu a Escaldes-Engordany i la policia ha registrat el seu habitatge.

tracking