Detingut per conduir begut i saltar-se el peatge del túnel d'Envalira

La policia ha fet catorze detencions aquesta setmana, sis de les quals per conducció amb una taxa d'alcohol superior a la permesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una d'aquestes persones va ser aturada dissabte a la nit després de saltar-se el peatge del túnel d'Envalira. Va causar danys a la barrera i, a més de tenir una taxa d'alcohol de 0,92 g/l, també estava en possessió de 2,2 grams de cocaïna, 0,5 grams de metamfetamina (MDMA) i 14,6 grams de marihuana.

Una altra de les detencions d'aquesta setmana ha estat per un delicte contra la llibertat sexual. Es tracta d'un home que presumptament hauria violat la seva filla de dotze anys. Va ser dimecres passat al vespre després que la mare de la presumpta víctima presentés denúncia a la policia.

Quatre detencions més han estat per delictes contra la salut pública, totes quatre per possessió de substàncies estupefaents. Dimarts a la matinada a Andorra la Vella dos residents -un espanyol i un argentí- tots dos de 27 anys van ser controlats per estar en possessió de 2,6 grams de cocaïna, 2,2 grams de marihuana i una cigarreta d’aquesta mateixa droga, en un control rutinari a la via pública. Durant la matinada de dimecres a Soldeu, un resident espanyol de 26 anys, en un control rutinari dins un local nocturn va ser detingut per estar en possessió de 0,6 grams de cocaïna. I dissabte al vespre, a Soldeu, una andorrana de 31 anys, en un control rutinari a la via pública en possessió de 0,5 grams de cocaïna.

La resta de detencions tenen a veure amb diversos delictes. Un andorrà de 41 anys va ser detingut dimarts per desobediència, resistència, injúries i amenaces envers la policia, fets ocorreguts al domicili familiar, en el moment que intervenen els agents per problemes de sorolls reiteratius ocasionats pel detingut. La matinada de dissabte a Andorra la Vella, un espanyol no resident de 23 anys va ser aturat per injúries, desobediència i resistència envers els agents de policia prop d’un local nocturn de la capital. Finalment, ahir al matí a Escaldes-Engordany un brasiler no resident de 23 anys va ser detingut per saltar-se una ordre d’expulsió judicial i per desobediència a un altra ordre d’expulsió governativa, així com injúries, resistència i desobediència als agents de policia en el seu control.

tracking