47953.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dutxa de 15 minuts pot arribar a suposar 220 litres d'aigua, i el secretari d'Estat, Jordi Beal, ha insistit en la importància de reduir aquest temps i agermanar la pràctica d'esport amb la sostenibilitat.

Missatges com 'cada gota compta', 'fes un esprint pel medi ambient', 'cada minut a la dutxa consumeix 9 litres d'aigua', o 'dutxa't en el temps que trigues a cantar la teva cançó preferida', són els quatre eslògans que a partir d'ara podran trobar els esportistes als vestidors del Camp d'Esports d'Ordino, el Poliesportiu d'Andorra, el pavelló Joan Alay i l'Estadi Nacional a Andorra la Vella, amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància del consum d'aigua.

Durant una dutxa de 15 minuts es consumeixen aproximadament 220 litres d'aigua, una quantitat que des dels ministeris de Cultura, Joventut i Esports, i el de Medi Ambient i Sostenibilitat, es pretén que la població redueixi mitjançant aquests missatges a la zona de les dutxes dels centres esportius.

Des del Centre Andorra Sostenible, el seu responsable, Javi Gómez, ha explicat que es tracta d'unir esport i sostenibilitat amb missatges constructius i divertits perquè siguin propers als esportistes, i ha recordat que la dutxa ideal seria d'entre quatre i cinc minuts.

Aquesta campanya ha estat presentada pel secretari d'Estat d'Esports, Jordi Beal, que ha insistit en la importància de conscienciar principalment el jovent que cada dia utilitza les instal·lacions esportives perquè després ho traslladin a les seves cases. Beal ha destacat que amb una campanya de baix cost s'espera aconseguir grans resultats.

tracking