MoraBanc potenciarà dos projectes d’emprenedors a través del programa B-Ready

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Segons ha explicat l’entitat a través d’un comunicat, MoraBanc i la Fundació Ship2B han obert el procés per seleccionar dos projectes d’emprenedors que generen impacte social, per tal d’integrar-se i beneficiar-se del programa d’acceleració empresarial B-Ready. Aquest programa ofereix als emprenedors mentoring a càrrec d’empresaris i de formadors d’escoles de negoci de primer nivell, així com visibilitat i accés a finançament. Es tracta, per tot plegat, d’“una bona oportunitat per fer créixer qualsevol projecte”, han explicat des de MoraBanc. Les empreses MyBeweeg i Plantandorg van ser les seleccionades fa un any i les que han gaudit dels avantatges del programa B-Ready.

El 30 de març, responsables del banc i de la Fundació Ship2B explicaran tots els detalls d’aquesta convocatòria en una sessió informativa. La cita serà a les set de la tarda a la sala d’actes de MoraBanc. Aquesta iniciativa forma part de la implicació de MoraBanc amb els joves, els emprenedors i el teixit empresarial.

La col·laboració amb la Fundació Ship2B va començar l’any passat quan es va fer la primera convocatòria d’aquest programa. Ship2B és una fundació privada que té com a objectiu accelerar projectes empresarials d’alt impacte social posant a disposició dels millors emprenedors la seva comunitat de mentors, experts, entitats i grans empreses. A més de MoraBanc, el programa B-Ready compta també amb altres socis estratègics de primer nivell empresarial com ara Revlon, Danone i l’FC Barcelona.

tracking