Mobilitat preveu l'entrada de 80.000 vehicles aquests dies de Setmana Santa

És una xifra superior dels vehicles que es van registrar l'any passat

48012.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Com destaca el responsable del Centre Nacional del Trànsit, Daniel Rodríguez, el motiu d'aquest fet és que les dates en què se celebra aquest any Setmana Santa s'avancen respecte de l'any passat i les dades que es poden donar serien equiparables a les que es van registrar el 2010.

Així, es preveu que hi pugui haver retencions, principalment, en l'entrada de vehicles al país el divendres i el dissabte i en la sortida dissabte i diumenge. Així, per jornades, aquest dijous 24 es preveu que hi pugui haver retencions puntuals, principalment per la frontera hispanoandorrana, i als accessos a Sant Julià de Lòria i també en sentit invers.

Divendres i dissabte es preveuen retencions en l'entrada de vehicles entre les 11 i les 15 hores, principalment per la frontera hispanoandorrana, i de les 8 a les 11 hores per la frontera del Pas de la Casa. Quant a la sortida, es preveuen retencions entre les 16 i les 21 hores per les dues fronteres. Diumenge 27 la sortida important de vehicles s'espera entre les 12 i les 20 hores per la frontera del riu Runer i de les 15 hores i fins les 20 hores per la del Pas de la Casa. Pel que fa a dilluns 28, es preveu que hi pugui haver complicacions de les 12 hores i fins a les 15 hores per la frontera hispanoandorrana.

Rodríguez ha destacat que es dóna la circumstància que la proximitat de les festes de les Falles a València i la Setmana Santa ha fet que molts turistes ja es trobin aquests dies al país i per això ja s'estan notant retencions en les pujades i baixades a les estacions d'esquí.

tracking