S'aprova el primer tram del carril bici de Sant Julià de Lòria

El tram, de 920 metres de longitud, s'inicia a l'alçada del centre comercial Punt de Trobada i finalitza a la rotonda d'accés a l'EDAR

48013.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

És el primer projecte específicament dedicat a l'adaptació dels vorals de les carreteres generals per adequar-los, en la mesura del possible, al pas dels ciclistes de tipus cicloturista. El tram en el qual s'adequarà un carril bici, de 920 metres de longitud, s'inicia a l'alçada del centre comercial Punt de Trobada i finalitza a la rotonda d'accés a l'EDAR sud, tocant a la frontera hispanoandorrana. D'aquesta manera, es donarà continuïtat a la millora i al nou paviment de la zona de la frontera i fins a la rotonda de la Riberola, pròxima a l'entrada sud del poble.

Coordinació entre ministerisD'altra banda, en la reunió setmanal del Govern també s'ha aprovat el Reglament regulador de la Comissió Interministerial de Serveis Sociosanitaris que té per objectiu la coordinació i col·laboració dels ministeris d’Afers Socials, Justícia i Interior i de Salut en matèria d’atenció social i sociosanitària. L'ens té entre d'altres funcions col·laborar en el desenvolupament del model i els serveis sociosanitaris, coordinar el desplegament i l’aplicació de la normativa sociosanitària i proposar els aspectes relacionats amb el finançament sanitari dels serveis sociosanitaris.

30.000 euros als ajuts de tercer cicleEl Govern també acordat destinar 30.000 euros a la desena edició dels ajuts de tercer cicle per a estudiants d’Andorra que volen iniciar o continuar els estudis de doctorat durant el curs acadèmic 2016-2017. Poden optar als nous ajuts els joves de nacionalitat andorrana o els residents legalment establerts durant un període mínim de cinc anys, i que hagin finalitzat els estudis de segon cicle (màster) com a molt tard el 31 de desembre del 2016. Els ajuts són per a una dedicació exclusiva i tenen una durada màxima d’un any, tot i que es poden renovar fins a un màxim de dos anys, amb una durada total de tres anys. La dotació dels ajuts es concreta amb un import de 1.250 euros mensuals, fins a un màxim de 15.000 euros anuals. El termini de presentació es tanca el 27 de maig del 2016.

tracking