Unes 150 persones es concentren en suport al poble belga

El cap de govern ha reiterat la necessitat de defensar els valors democràtics

48009.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La mobilització ha estat a la plaça Lídia Armengol i entre els que s'hi han aplegat hi havia gairebé totes les autoritats polítiques del país. També hi han estat presentsel cònsol honorari de Bèlgica, Marc Ostoja-Kuczynski, i membres de la societat civil. Els assistents han fet un minut de silenci en memòria de les víctimes.

El cap de Govern, Toni Martí, ha reiterat la necessitat de defensar els valors democràtics i ha tingut unes paraules de condol per a tota la comunitat belga, però sobretot per als 300 belgues que resideixen al Principat.Martí també ha expressat que cap atac vulnerarà els valors europeus lligats eternament als drets de l’home.Tot i que Andorra no és un dels objectius principals dels terroristes islàmics, “no hi ha cap país lliure de sofrir en algun moment, i les autoritats andorranes estan treballant per lluitar contra aquests fets”. Martí s'ha mostrat convençut que “els valors democràtics perduraran independentment que aquesta gent vulgui atemptar contra això, són valors massa forts”.

Per la seva banda, la subsíndica general, Mònica Bonell, també ha lamentat la por que s'ha instaurat a tot el món arran dels darrers atemptats terroristes i ha animat la ciutadania a seguir lluitant contra aquesta lacra.

tracking