Obertes les preinscripcions per al curs 2016-2017 de l'UdA

S'ofereixen estudis presencials i virtuals

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Així, pel que fa als estudis universitaris presencials de primer cicle (bàtxelor europeu, en tres anys), està oberta la preinscripció a Administració d’empreses, Ciències de l’educació, Infermeria i Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en format virtual, amb la possibilitat de combinar a la carta les dues modalitats (presencial i virtual).

També és oberta la preinscripció als estudis virtuals en Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua catalana, als quals s’hi afegeixen els estudis virtuals de segon cicle (màster) en Administració d’empreses (MBA) i Enginyeria informàtica. Des de l'UdA recorden que tots els bàtxelors de la Universitat d’Andorra donen accés als estudis de segon cicle (màster) als països de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES) i que, per tant, es tracta de titulacions plenament reconegudes a les universitats europees.

A banda dels graus europeus, l’UdA ofereix una formació d’ensenyament professional superior (diploma professional avançat, en dos anys), en aquest cas en Administració i finances. Es tracta d’una especialitat adaptada a les necessitats del sistema productiu, i això fa que, en finalitzar els estudis, els alumnes s’integrin amb facilitat al mercat laboral.

Pel que fa als estudis d’extensió universitària, també s’ofereixen estudis de postgrau, i alguns cursos d’actualització, ja siguin presencials o virtuals. El proper semestre començaran, per exemple, els postgraus en Dret andorrà, en Fiscalitat, en Mediació i en Acompanyament a la persona amb deteriorament cognitiu, a més de diversos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra. Completen l’oferta de l’UdA el Programa de doctorat (titulació d’estat de tercer cicle) i el Curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

tracking