Els germans Cierco mantenen la pressió als tribunals americans

Han presentat un escrit d’al·legacions al document presentat fa quinze dies pels advocats de l’Estat americà

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

I reiteren que cal que segueixi el procediment judicial atès que la intervenció delbanc i el procés de resolució que estan duent a terme les autoritats andorranes són "una conseqüència directa de l’acció de l’agència dependent del departament del Tresor americà".

Els germans Higini i Ramon Cierco, segons ha informat el grup en comunicat, han presentat les darreres hores un escrit d’al·legacions al document presentat fa quinze dies pels advocats de l’Estat americà que defensen els interessos del FinCEN i que manté que és irrellevant continuar amb el cas. Els Cierco defensen, en canvi, tot el contrari i consideren que "és necessari" mantenir el procés judicial viu. Mantenen també que "de cap manera" es pot al·legar, com ha fet el govern americà, que la retirada de la nota ha suposat un alleujament definitiu.

Recorden, a més, que la seva situació no ha canviat "en absolut" des del 10 de març i "que si hi ha hagut alguna modificació, aquesta ha estat per anar a pitjor".

En la mateixa línia, exposen que la nota emesa pel FinCEN del 19 de febrer no ha suposat cap variació per als accionistes "que pugui permetre afirmar que s’ha restablert la seva posició precedent al 10 de març".

tracking