L’escola d’hostaleria ajorna ara l’inici dels cursos fins al setembre

La companyia al·lega dificultats per impulsar diferents projectes en diversos països

48123.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’escola d’hostaleria segueix sense posar-se en marxa. Malgrat que la formació per a treballadors en actiu havia de començar a principis d’any –i es va ajornar fins passat Setmana Santa per la disponibilitat de les empreses–, els promotors han decidit prorrogar l’arrencada dels cursos fins al setembre. Serà el mes en què coincidint amb l’inici del curs lectiu, el Centre Superior d’Hostaleria del Mediterrani impulsarà la formació per a empleats de l’hostaleria i, també, els cinc títols per a formacions professionals en restauració i cuina que el Govern convertirà en titulacions oficials de l’Estat per tal de donar-hi cobertura legal. El director de desenvolupament internacional de la companyia amb seu a València, Ángel Campillo, va explicar que el centre ha decidit començar alhora les dues tipologies de formacions i endarrerir per tant l’arrencada dels cursets per a treballadors per la situació en la qual es troba l’empresa. “Estem obrint escoles tant a Espanya com a Amèrica i hem decidit parar una mica”. Amb tot, assegura que “és un projecte molt important per a nosaltres i amb el qual estem molt interessats”. L’aturada de la companyia suposa l’endarreriment també de les obres de l’edifici de les Arades, que ha d’acollir l’escola. Mentrestant, els cursos es realitzaran al Centre Cultural i de Congressos. Segons va assenyalar Campillo, la reforma dels edificis que estan duent a terme a València i a la República Dominicana han obligat el Centre d’Hostaleria a deixar en espera el projecte. “Un cop acabem les obres de les tres escoles que estem fent començarem”, va adduir, i va afegir que “només som una PIME i tres obres de cop en diferents països és complicat”. D’aquesta manera, i si res no canvia, a partir del setembre s’uniran, al Centre de Congressos, els mòduls de 50 hores destinats a treballadors de l’hostaleria i la formació professional per a estudiants que vulguin especialitzar-se en restauració i cuina.

tracking