Andorra Telecom farà aquesta matinada els canvis per a la continuïtat dels canals francesos

Al llarg de demà hi podria haver algun tall per reajustaments tècnics dels canals

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Les previsions és que a partir d'aquest dimarts al matí tots els canals francesos es puguin veure amb normalitat novament.

D'aquesta manera, segons informen des de l'empresa, la totalitat de l’equip de televisió d’Andorra Telecom iniciarà els treballs a partir de la mitjanit, sempre en funció, però, de com avancin les tasques dels operadors francesos de televisió.

Les previsions indiquen que entre les set i les vuit d'aquest dimarts al matí es puguin rebre amb normalitat la totalitat de canals de televisió del país veí, tot i que al llarg de la jornada es podrien produir talls puntuals per reajustaments tècnics del senyal.

Segons Andorra Telecom, els canvis s’han programat perquè tinguin "la mínima incidència" per a l’usuari de la TDT, que no haurà d’assumir cap despesa suplementària. En aquest sentit, no caldrà canviar l’aparell de televisió o adquirir un descodificador per processar el nou senyal. En la majoria de televisions no serà ni tan sols necessari tornar-los a sintonitzar, encara que no es descarta que en algun cas s’hagi de dur a terme la resintonització dels canals TDT.

Pel que fa als clients de la televisió per fibra només serà necessari apagar i encendre el descodificador.

Així, es podran veure a través de la TDT els següents canals francesos: TF1, France2, France3, M6, TV5 Monde, Arte, Direct8 i NRJ12, mentre que per fibra s’emetran TF1, France2, France 3, France5, M6, Arte, Direct8, W9, NT1, TMC, NRJ12, BFM TV, TV5 Europe i France 24.

tracking