Detinguts quatre conductors ebris implicats en accidents de trànsit

Balanç de les detencions de la darrera setmana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els agents, segons ha informat avui el cos en el balanç setmanal de detencions, van controlar entre dimecres i diumenge quatre homes, tots residents, per delictes relacionats amb la seguretat del trànsit. El primer va tenir lloc dimecres a la matinada (01:17 hores) a Andorra la Vella, quan es va detenir un francès resident de 30 anys com a presumpte autor de delictes de refús de sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, resistència, desobediència, amenaces i injuries greus a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions. L'home estava efectuant maniobres perilloses al centre de la capital, i va a patir un accident de danys materials i es va negar a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

El segon dels xocs va tenir lloc la mateixa matinada, quan un resident de nacionalitat xilena de 45 anys va ser controlat després d'haver patit l'accident. Va donar una taxa postiva per alcoholèmia d'1,68 g/l.

Divendres a la matinada, un segon resident temporer de nacionalitat xilena i de 31 anys, amb una taxa d'1,84 g/l, també va ser controlat per fets similars, de la mateixa manera que el diumenge, prop de les vuit del matí, im altre resident temporer amb passaport espanyol i de 25 anys, que va donar una taxa positiva per alcohol de 0,88 g/l.

Finalment, divendres a la tarda agents desplaçats a la frontera del riu Runer va arrestar un home andorrà de 32 anys que accedia al Principat en possessió de 2,7 grams de cocaïna.

ndorra la Vella, un francès resident de 30 anys, com a presumpte autor dels delictes, refús de sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, resistència, desobediència, amenaces i injuries greus a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions. Es requereix els nostres serveis ja que l'interessat es trobaria efectuant maniobres perilloses al centre de la capital, quan arriben sobre lloc aquest havia patit un accident de danys materials, en el pertinent control d'alcoholèmia aquest refusa realitzar la prova, i té una reacció violenta envers la patrulla actuant.

tracking