Tres detinguts després de causar accidents de circulació

La policia ha efectuat un total de tretze detencions durant la darrera setmana

48407.JPG

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

En tots tres casos hi va haver ferits o danys materials. El primer va ser dijous a la tarda a La Massana, quan un resident espanyol de 52 anys va causar un sinistre en què va resultar-ne ferit un motorista. El detingut conduïa amb una taxa d'alcohol de 1,38 g/l. El segon accident va ser divendres a la matinada a Andorra la Vella quan un resident peruà va perdre el control del vehicle que conduïa i, arran d'un impacte, en van resultar ferits ell els altres dos ocupants. El conductor tenia el permís de conduir suspès per una ordenança penal. El tercer dels sinistres va tenir lloc ahir diumenge a la matinada. Un resident espanyol de 28 anys va ser detingut per conducció amb una taxa d’alcohol de 1,19 g/l., després de tenir un accident de circulació i causar danys materials a Andorra la Vella.

A més d'aquestes tres detencions, durant la setmana la policia n'ha fet deu més, quatre de les quals per delictes contra la salut pública. Dijous a la matinada a Canillo una resident xilena de 26 anys, va ser aturada durant un control rutinari en un aparcament, en possessió de restes de cocaïna que hauria consumit instants abans. També dijous, a la frontera del Riu Runer, un espanyol no resident de 27 anys, va ser detingut quan entrava al Principat en possessió d’1 gram de cocaïna i ínfimes quantitats d’haixix i marihuana. Divendres es va fer dues detencions més. La primera va ser a la matinada, a Soldeu, a un resident espanyol de 31 anys, en l’àmbit d’un control rutinari en un aparcament, en possessió de 0,3 grams de cocaïna. La segona va ser a la frontera francesa de Portà, a un andorrà de 23 anys, quan accedia al Principat en possessió de 0,9 grams de cocaïna i 2,6 grams de marihuana.

La policia ha realitzat tres detencions més per conducció sota els efectes de l'alcohol. Han estat aturats un resident britànic de 52 anys amb 1,68 g/l; un andorrà de 57 anys amb 1,8 g/l, i un espanyol no resident de 26 anys amb una taxa de 1,30 g/l.

Intenta calar foc al comerç de la seva dona

Un resident portuguès de 34 anys va ser detingut dimarts dia 5 després que intentés calar foc a la botiga que regenta la seva dona. La intervenció de la dependenta va evitar que el foc es propagués. L'home presumptament hauria calat foc en unes peces de roba a l’interior de la botiga, tancada al públic en aquell moment. L'home va restar a l’interior del negoci familiar fins la intervenció de la dependenta que, en adonar-se dels fets i veure el fum des de l’exterior, va forçar la porta per accedir i apagar el foc amb un extintor de l’establiment, fins a la posterior arribada dels efectius policials, que moments abans havien estat alertats de les presumptes intencions que el propi detingut hauria manifestat dins el cercle familiar.

Finalment, la policia també ha detingut aquesta darrera setmana un resident tunisià de 28 anys, com a presumpte autor d’agressió física a la seva parella en el transcurs d’una discussió conjugal dins el domicili, i un andorrà de 24 anys, en seguiment d’una ordre de detenció judicial d’aquesta persona.

tracking