L’inici dels vols a la Seu es torna a ajornar

El president de la companyia assegura que el 15 de maig ja hi haurà una línia regular entre Madrid i la Seu d’Urgell

48557.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andorra Airlines, la companyia catalana que vol operar de manera regular a l’aeroport d’Andorra-la Seu, ha decidit ajornar una setmana el vol promocional amb el qual anava a començar la seva aventura a la infraestructura. Previst per al cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig, el president de la companyia, Jordi Soriano, va assegurar en declaracions al Diari que el vol finalment s’acabarà realitzant el cap de setmana del 7 i el 8 de maig. L’avió d’Andor­ra Airlines sortirà de l’aeroport Adolfo Suárez de Madrid a les 9.30 hores del matí i arribarà a l’aeroport d’Andorra uns 70 minuts després. “El vol anirà ple perquè hi viatjaran periodistes i responsables d’agències de viatges. Es posaran molts pocs bitllets a la venda al públic general”, va assegurar Soriano. Un cop a la Seu, l’avió tornarà el mateix matí cap a Madrid. Diumenge a les cinc de la tarda sortirà de la capital espanyola cap a Catalunya i recollirà els viatgers de l’aeroport d’Andorra-la Seu per traslladar-los de nou cap a l’Adolfo Suárez. No serà fins a la setmana següent que Andorra Airlines comenci a operar de manera regular a l’aeroport. La destinació amb la que arrencarà, va dir el president de l’empresa, serà la de Madrid. La intenció és oferir dos vols per setmana. Un dirigit als turistes i un altre als empresaris. El primer sortiria de Madrid a mitja tarda els divendres cap a la Seu d’Urgell i tornaria el mateix dia a la capital d’Espanya. Diumenge a la tarda es faria la mateixa operativa per retornar a casa els turistes del país veí del sud, els del Pirineu i els d’Andorra. Dimarts o dimecres també s’operaria un altre vol, “de feina”, que portaria a primera hora del matí gent del Pirineu i Andor­ra cap a Madrid i els retornaria el mateix vespre. Des d’Andorra Airlines es vol completar l’operativa a la Seu d’Urgell amb dues destinacions que es posarien en marxa “al més aviat possible”. Una de cap de setmana a Palma i una altra a Porto que tindria un objectiu una mica més ambiciós. Els vols es farien els divendres i els dilluns. Això permetria, per exemple, que un resident portuguès pogués passar el cap de setmana al seu país o fins i tot estar-hi tota la setmana, ja que els dies que hi hagi vol cap a Porto, els trajectes es faran d’anada i de tornada. D’altra banda, Soriano va lamentar que l’inici dels vols s’hagi retardat per “qüestions tècniques de la companyia, dels avions i del propi aeroport de la Seu”. Malgrat això, va voler destacar “la bona sintonia” que hi ha entre Andorra Airlines i la Direcció General d’Aeroports de Catalunya.

MÉS

Operativa

La compra de bitllets es podrà fer en 8 o 10 dies

Andorra Airlines assegura que començarà a vendre els bitllets al web d’aquí a 8 o 10 dies. S’ha endarrerit per les negociacions amb la plataforma Amadeus.

Preu

Anar i tornar a madrid costarà uns 240 euros

El preu del viatge d’anada i tornada entre la Seu d’Urgell i l’aeroport Adolfo Suárez de Madrid estarà al voltant dels 240 euros, però podria fluctuar.

tracking