Quatre detencions per maltractaments en l'àmbit domèstic

La policia ha hagut de d'intervenir en diverses baralles en domicilis particulars aquesta setmana · S'ha arrestat set persones en total

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cos de seguretat ha hagut d'intervenir en domicilis particulars en tres ocasions i ha arrestat, en total, tres homes i una dona. A més d'aquestes, també s'han detingut tres persones més per altres presumptes delictes.

Durant la matinada de diumenge la policia va detenir a Andorra la Vella a un no resident portuguès de 33 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Durant aquesta intervenció la policia també va detenir un altre home, un andorrà de 35 anys, com a presumpte autor d'un delicte de lesions, segons ha explicat el cos.

La segona intervenció per una baralla domèstica es va realitzar diumenge al matí a Andorra la Vella. La policia va detenir una dona de nacionalitat portuguesa i un home de nacionalitat equatoriana, ambdós residents i de 23 anys.

El quart arrest es va fer ahir a la tarda, també a Andorra la Vella, a un resident portuguès de 47 anys per presumptes maltractaments.

Injúries, amenaces i resistència a l'autoritat.Durant aquesta setmana passada la policia va arrestar un andorrà de 18 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions. Va ser dissabte durant la matinada a la Massana quan el jove va tenir un comportament despectiu, amenaçador i agressiu envers els agents interventors.

Finalment, el cos va detenir un andorrà de 19 anys, per presumpta possessió de 1,2 grams de cocaïna, arran d'un control rutinari, dissabte a la matinada.

tracking