El PS instarà el Govern a acollir vint refugiats

La formació demana que l'executiu compleixi el compromís anunciat fa uns mesos per Toni Martí

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El comitè executiu del partit, celebrat ahir, va decidir de presentar durant el proper Debat d’Orientació Política (4-5 de maig) d’una proposta d’acord per aquesta qüestió, tal com va anunciar ara fa uns mesos el cap de govern, Toni Martí.

El primer secretari de la formació, David Rios, ha indicat que "és important que Andorra participi [en la causa] quan molts països de la comunitat internacional ho estan fent; seria una bona mostra de solidaritat". També ha argumentat que "quan la imatge del país està en qüestió per altres aspectes, seria bo que en l’àmbit de la solidaritat quedi clar sense embuts que estem amb les persones que ho passen malament".

La direcció del partit també va decidir de destinar els diners recaptats amb la quota mensual dels militants de la formació, 1.236 euros, a una ONG que estigui donant suport en la crisi. L’entitat encara està per decidir però la clau és que “es dediqui a donar suports als camps de refugiats a tots els nivells”, tal com ha indicat Ríos. El primer secretari ha apuntat que, malgrat ser “un exercici simbòlic”, pot “ajudar a què molta més gent s’animi a participar-hi”.

tracking