Detinguts per barallar-se amb una espasa i una pistola de descàrrega elèctrica

Un veí del Pas de la Casa va resultar ferit lleu arran de la brega

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La brega va consistir en amenaces entre veïns a la mateixa escala de l'immoble, en què el primer hauria utilitzat una espasa i el segon una pistola de descàrrega elèctrica contra un altre veí, que va resultar ferit lleu. L'incident va tenir lloc al Pas de la Casa.

Durant aquesta setmana, la policia ha arrestat sis persones més, tres de les quals també per estar implicades en una mateixa baralla. Ahir cap a les sis del matí a Escaldes-Engordany van ser detinguts un home i una dona andorrans de 21 i 20 anys respectivament, i un resident portuguès de 24 anys, com a presumptes autors d'una agressió física on resulten ferits un home i una dona, en un altercat que s'hauria iniciat prop d'un local nocturn de la capital i que va finalitzar després entre els mateixos implicats a l'Hospital Ntra. Sra. de Meritxell.

El cos va arrestar dissabte al migdia un resident portuguès de 40 anys, com a presumpte autor d'amenaces vers la seva exparella. Els agents van intervenir-hi en ser alertats per una alteració de l'ordre dins el domicili.

Una altra de les detencions va ser a una resident espanyola de 32 anys, com a presumpta autora d'apropiació indeguda d'un vehicle llogat al Principat, divendres a la tarda a Escaldes-Engordany. Finalment, també divendres, un andorrà de 42 anys, va quedar arrestat en compliment d'una ordre de detenció judicial.

tracking