A cop de floret

Una baralla entre veïns d’un bloc de pisos del Pas de la Casa es va resoldre amb dos detinguts per la policia per presumptament agredir un tercer amb una espasa i una pistola de descàrrega elèctrica. La víctima va patir petits talls i contusions.

48748.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’excepcionalitat dels fets, però, va ser com ho van fer: amb un floret i una pistola de descàrregues elèctriques. L’incident va tenir lloc cap als volts de les vuit del vespre. La policia va ser alertada, pels veïns de la mateixa comunitat, que s’estava produint una baralla. No era, però, la primera vegada que hi havia problemes. La mateixa policia va reconèixer que ja eren coneixedors de problemes a l’immoble. Segons les mateixes fonts, els fets es van iniciar amb una baralla entre dos veïns, a l’escala. Va ser llavors que un d’ells va anar fins al seu habitatge a buscar el floret amb la intenció d’agredir-lo. Un tercer veí va emprar una pistola de descàrrega elèctrica, inicialment tot apunta que amb la intenció de dissuadir-los. El resultat va ser que el veí desarmat va resultar ferit lleument. Concretament va patir petits talls i alguna contusió. Va haver de ser traslladat a l’hospital. Per la seva part, tant el veí de l’espasa com el dissuasiu van ser detinguts per la policia. I és que a les lesions s’hi suma que, malgrat que totes dues armes són de venda lliure al Principat, tant el seu port com el seu ús és il·legal.

Baralla a l’hospital Els veïns del Pas de la Casa, però, no van ser els únics arrestats per la policia, la setmana passada, per agressió. La matinada de dissabte a diumenge es van detenir tres persones per ser els presumptes autors, també, d’una agressió física. En aquest cas, la disputa es va iniciar prop d’un local d’oci nocturn d’Escaldes quan un home i una dona s’haurien barallat amb un tercer, per causes que no han transcendit. La disputa va seguir a l’hospital, fins on s’haurien desplaçat els implicats després que dos d’ells resultessin ferits lleument. Al llarg de la setmana passada hi va haver tres detencions més. Un resident portuguès de 40 anys va ser arrestat per presumptes amenaces contra la seva exparella. La detenció s’hauria produït dins del domicili de la presumpta víctima. En el cas dels altres dos casos, hi ha una resident espanyola acusada d’un delicte contra el patrimoni després de presumptament apropiar-se indegudament d’un vehicle de lloguer; i un andorrà de 42 anys, que tenia una ordre de detenció, emesa per la Batllia, i que va ser localitzat per la policia, divendres al migdia, a Sant Julià.

tracking