Eden España estudia accions legals per l'aigua d'Arinsal

L'empresa no especifica a qui voldria dur davant la justícia

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Tot i que no especifica contra qui pretén dur a terme aquestes accions, l'empresa ha explicat que treballa amb els seus assessors legals per tenir una decisió presa un cop finalitzin les investigacions.

Després que ahir el Govern anunciés que tot l'aqüífer de la font d'Arinsal està contaminat, Eden España ha emès un comunicat on recorda que abans de començar la seva relació comercial amb l'empresa Aigües del Pirineu S.L. els van facilitar "totes les autoritzacions legals, tant del manantial com de les seves instal·lacions, que acreditaven que podien portar a terme l'activitat d'envasament d'aigua mineral natural".

L'empresa també recorda que els lots d'aigua embotellada que els van ser subministrats per la seva distribució ja han estat retirats al complet del mercat i també subratlla que "en conèixer l'incident es van interrompre les relacions comercials amb el proveidor".

Eden España ha posat a disposició dels afectats un correu electrònic (info.legal@aguaeden.es) per atendre les consultes de clients i afectats.

tracking