Divulgació
Organitzen un taller sobre l'alimentació durant el càncer
L’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca), amb la col·laboració de Vall Banc com a principal patrocinador de l’entitat, ha organitzar un taller demostratiu i una sessió pràctica sobre l’alimentació durant el tractament del càncer. La formació, que es farà el 4 de febrer a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany, serà a càrrec de la Fundació Alícia i sota el títol Agafa la paella pel mànec vol posar a disposició dels malalts i de la ciutadania en general recursos per ajudar les persones a mantenir un estat nutricional òptim, així com explicar les bases de l’alimentació que han de seguir un cop s’ha diagnosticat la malaltia. “L’alimentació no ho cura, però ben treballada pot ajudar a tenir un estat nutritiu òptim perquè els tractaments siguin efectius”, va remarcar Elena Roura, doctora en dietètica i nutrició i directora de l’àrea de salut i hàbits alimentaris de la Fundació Alícia.
El taller és gratuït i té l’aforament limitat a 60 places, de manera que per participar-hi cal inscriure-s’hi prèviament.