La policia deté un jove de 21 anys per entrar a casa de l'exparella i agredir-la

La policia va arrestar cinc persones més per violència domèstica

La policia deté un jove de 21 anys per entrar a casa de l'exparella i agredir-laARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir a les dues de la tarda de divendres passat un jove resident de 21 anys per haver agredit físicament la seva exparella. L’arrestat va entrar de manera il·lícita al domicili de la víctima, situat a Sant Julià de Lòria, i ja a l’interior del mateix va agredir l’exparella. Aquesta ha estat una de les deu detencions que la policia va realitzar la setmana passada i de les que ahir va informar mitjançant un comunicat de premsa.

Etiquetes:

Va ser la passada una setmana caracteritzada per la violència domèstica, ja que sis detencions van tenir a veure amb aquest tipus delictiu. La nit de dimecres una patrulla va haver d’intervenir per detenir un resident de 52 anys a Encamp. L’arrest es va produir en considerar l’home presumpte autor d’una agressió física vers la seva parella sentimental al domicili que comparteixen a Encamp.

Dijous hi va haver dues detencions més. Una a Escaldes-Engordany i l’altra a Andorra la Vella. A la primera localitat es va arrestar poc després de dos quarts de cinc de la tarda una dona no resident de 53 anys després que agredís físicament la parella sentimental al domicili d’aquesta. A la capital es va detenir una dona resident de 50 anys presumpta autora d’un delicte de desobediència i resistència als agents de policia. La detinguda ho va fer a dos quarts de nou del vespre en el transcurs de la intervenció d’una patrulla per una problemàtica de caràcter familiar.

Per últim, a Arinsal la policia va detenir a les quatre de la matinada de divendres un resident temporal de 24 anys i el seu germà, no resident de 21, després que tots dos s’agredissin de manera mútua al domicili del treballador temporer.

A part dels arrestos per violència domèstica, la policia en va fer quatre més a conductors que van donar positiu en el control d’alcoholèmia. Dos ho van ser després de protagonitzar dos accidents de circulació. Un va ser un temporer de 26 anys a Encamp i l’altre un resident de 53 a la Margineda. En dos controls més es van detenir dos residents, un de 27 anys i l’altre de 31.

tracking