La policia investiga la difusió de la foto del motorista mort

Les imatges de les càmeres de la zona són la principal via d’identificació

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia està investigant qui va ser l’autor de la fotografia del motorista mort, Jan Martínez Abelló, en accident a la Massana el cap de setmana passat. La imatge, i per tant també es busca els primers difusors, ha estat enviada per les xarxes socials creant una forta anagoixa a la família, segons fonts properes al cas. La recerca no és fàcil perquè la fotografia ha estat múltiples cops reenviada i per tant és complicat seguir-ne la traçabilitat a través de la xarxa. El punt principal de la investigació se centra en les imatges de les càmeres de la zona. Les càmeres de trànsit cobreixen aproximadament els llocs des d’on es podrien haver fet les fotografies, però el tir és molt llunyà. A més, segons fonts del cos, hi ha zones que queden tapades per edificacions. Amb les imatges de les càmeres es pot arribar a determinar, en cas que les gravacions siguin útils, qui hauria estat el responsable de prendre la fotografia, més enllà de les que fa el cos de policia un cop acordonada la zona.

Etiquetes:

Fonts del cos van indicar ahir que hi ha certa intranquil·litat perquè no torni a ser un agent el que està involucrat en aquesta situació. Els policies presents eren els que hi tenien accés un cop acordonada la zona, però les mateixes fonts han assenyalat que per la zona es van acumular molts curiosos un cop va passar l’accident.

La fotografia va ser reenviada per diferents xarxes socials que van recollir alguns comentaris respecte al fet que es trobava fora de lloc aquesta publicació per respecte al difunt i a la família. La policia, segons les mateixes fonts, ha tingut constància d’aquesta publicació i per tant va començar la recerca de l’autor.

L’accident mortal va tenir lloc a l’entrada de la Massana després que Jan Martínez Abelló perdés el control de la moto i sortís projectat. L’impacte contra la part de la vorera i la tanca li va provocar un desnucament amb mort instantània.

UN AGENT VA ENVIAR FOTOS DEL SINISTRE A L'N-145

La policia va obrir un expedient a un agent per haver difós la fotografia de la jove andorrana que va perdre la vida en l’accident mortal del 22 de gener passat a l’N-145. La família de la víctima va denunciar una setmana després del sinistre que s’estava enviant la fotografia a través de WhatsApp. La investigació també va permetre identificar el presumpte autor de la fotografia i el primer divulgador, tots dos veïns de la Seu. Van ser localitzats gràcies a les gravacions de les càmeres de l’interior del túnel del Bordar, a Anserall. L’agent expedientat és el mateix que va ser imputat per la suplantació d’una vuitantena d’identitats de residents per adquirir lots d’euros andorrans.

tracking