col·lectius

Els restauradors critiquen els punts de menjar al recinte del Cirque du Soleil

Andorra Turisme recorda que des del segon any d’‘Scalada’ hi ha uns serveis de menjar ràpid

Els restauradors critiquen els punts de menjar al recinte del Cirque du SoleilFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres ha enviat una carta al ministeri de Turisme i una altra al comú d’Andor­ra la Vella mitjançant la qual mostra el malestar dels restauradors que formen part de l’entitat pel fet que dins del recinte del Cirque du Soleil hi hagi un servei de restauració i que el mateix es publiciti amb més claredat que en edicions anteriors de l’espectacle Scalada.

Malgrat que el Diari es va posar en contacte amb diversos membres de l’associació i que cap no va voler fer cap tipus de declaració sobre la missiva, tant el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, com la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, van admetre haver rebut la carta de l’entitat que aglutina els comerciants més propers a la carpa del Cirque du Soleil.

Budzaku va assegurar que en uns dies respondran als comerciants, però va mostrar la seva sorpresa tenint en compte que des de fa quatre anys, des del segon espectacle del Cirque du Soleil, que dins del recinte es venen entrepans i begudes. “A tots els recintes on es fan espectacles als quals he ha anat hi ha un espai de venda d’entrepans”, va indicar el gerent d’Andorra Turisme, que va recordar que l’empresa que ofereix el servei és andorrana i va negar, com indiquen els comerciants en la carta, que sigui “una mena de competència deslleial”.

Budzaku sí que va admetre que a diferència d’altres anys, en la present edició d’Scalada s’informa els espectadors amb “més claredat que abans” de l’existència d’aquest servei de menjar ràpid. El gerent d’Andorra Turisme va defensar la seva existència per la demanda feta pels espectadors en la primera edició i per motius logístics. “Volem que el públic vingui amb antelació perquè l’espectacle pugui començar d’hora i aquest servei facilita que això passi”, va dir.

La cònsol d’Andorra la Vella va mostrar la seva comprensió per la queixa dels restauradors, però tal com va indicar Budzaku va explicar que es tracta d’un punt de menjar ràpid i “no un restaurant on et puguis entaular”. Sí que va assegurar que miraran “de potenciar els establiments de restauració fixos de la zona i intentarem trobar una solució si no pot ser per a aquest any de cara a properes edicions”. Marsol va recordar que des del comú entenen el Cirque du Soleil com un esdeveniment que ha de potenciar el país i aquella zona de la capital.

tracking