La manca d'informació del futur de The Cloud preocupa al Fener

Joan Babot, propietari del terreny del pàrquing, afirma que el centre comercial és “un avantprojecte”

La manca d'informació del futur de The Cloud preocupa al FenerFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El president de l’Associació de Comerciants del Fener Boulevard, Joan Babot, va mostrar ahir la preocupació de l’entitat per la manca d’informació que tenen respecte a la construcció de The Cloud, l’edifici emblemàtic d’Andorra Telecom que ha d’ocupar els terrenys de l’antiga seu i de la ja derruïda caserna dels bombers. “S’està començant a parlar de que potser no hi haurà The Cloud i això ens preocupa molt”, va dir, per recordar que les perspectives que tenen comercialment parlant sobre l’edifici a Maria Pla, Prada Ramon, Riberaygua i Meritxell “són molt bones.” Babot, que va voler deixar clar que hi ha preocupació i no malestar amb el Govern per la manca d’informació, va dir que “en aquests moments no sabem com està el projecte, si es tirà o no endavant o si es construirà The Cloud”.

Etiquetes:

Babot va fer aquestes declaracions després de participar en un dinar col·loqui organitzat pel Club de Màrqueting en què també es va referir al projecte de construcció d’un centre comercial a l’aparcament del Fener. Malgrat ser propietari del terreny, va parlar sempre com a comerciant. “La família propietària està analitzant la possibilitat de construir un centre comercial que afavoriria la zona, però de moment no és ni un projecte, és un avantprojecte”, va indicar.

El que semblava molt clar fa unes setmanes –la construcció del centre comercial–, ara ja no ho és tant. “Si és que es fa alguna cosa, encara no se sap com es farà”, va dir Babot, que va indicar que “la família propietària està analitzant la possibilitat i passaran uns quants mesos abans no es prengui una decisió si és que s’ha de prendre una decisió”.

Babot va dir que de moment “s’està analitzant aquesta possibilitat, què hi cap, què es pot fer i quines repercussions tindria amb la resta de zones comerciants”. En el paper de comerciant i no de propietari va indicar que si es fa “ho trobaríem molt bé i molt positiu, seria una forma de desenvolupar la zona”.

tracking