Obres

Comencen els treballs per al circuit de ràfting

El comú va obrir ahir l’únic sobre presentat al concurs, el de RACA SLU

Comencen els treballs per al circuit de ràftingXavier Pujol

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria ha donat inici a les obres de condicionament del riu Valira que s’han de dur a terme per poder habilitar-hi un circuit de ràfting. Es tracta de les tasques de neteja del riu que s’efectuaran des de la sortida del circuit, al costat de l’hotel Imperial, fins al final, prop de la frontera. El conseller d’Obres i Urbanisme de la corporació laurediana, Joan Vidal, va explicar ahir a través d’un comunicat que “quan les obres s’hagin acabat es procedirà a fer una prova pilot que esperem que sigui abans de final d’any”. Els treballs, que tindran un cost de 177.919 euros, han de durar un mes i mig.

El comú va obrir ahir el sobre amb l’única oferta presentada al concurs per prestar el servei, la de la societat RACA, SLU, la filial andorrana de RocRoi, una de les principals empreses d’esports d’aventura del Pallars Sobirà amb el ràfting com a una de les activitats estrella de l’estiu. La corporació va detallar al comunicat que ara els tècnics avaluaran la proposta i adjudicaran l’explotació del circuit de ràfting a l’empresa.

Gestió de l’envelat

El comú també va obrir ahir el sobre amb l’única proposta per al subministrament, muntatge i desmuntatge dels envelats que han de servir per acollir la Firesport, la 5a Trobada de microproductors de vi i el Canòlich Music al novembre i la fira del vehicle d’ocasió al desembre.

La corporació va informar que només es va presentar l’empresa Envelats Valls a qui s’ha adjudicat el servei per un import de 65.403 euros. Els envelats, de 3.000 metres, s’instal·laran al Prat Gran i al Prat Nou.

Comencen els treballs per al circuit de ràfting

tracking