Ferit en estat crític un motorista a la capital

L’home va haver de ser traslladat amb helicòpter a l’hospital de Sant Pau de Barcelona

Ferit en estat crític un motorista a la capital

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un motorista resident de 39 anys va resultar ahir a la tarda ferit crític després de patir un accident de trànsit a la carretera CG-1, a l’altura del pont de Madrid. L’home pateix un traumatisme cranioencefàlic. Fonts de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell van explicar que l’home, que al tancament d’aquesta edició estava en estat crític però estable, va haver de ser traslladat amb helicòpter a l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. El trasllat al centre hospitalari de la capital catalana, on rebrà atenció especialitzada, es va produir pels volts de les deu de la nit. D’altra banda, fonts del cos de policia van explicar que en l’accident només s’hi va veure implicat el motorista. L’home que va resultar ferit circulava amb una motocicleta de la marca Piaggo amb matrícula andorrana. El motorista va ser traslladat al centre hospitalari en ambulància per un equip del servei urgent mèdic (SUM).

Etiquetes:

Per la seva banda, els bombers, que també es van traslladar al lloc dels fets, van fer tasques de neteja a la calçada, que es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa durant una hora i vint minuts. Fonts del departament de Mobilitat van explicar que l’accident va tenir lloc quan passaven deu minuts de les sis de la tarda i això va provocar retencions de trànsit que van afectar la circulació per les avingudes Tarragona, Salou i Santa Coloma. Els agents van haver de desviar el trànsit de vehicles pel centre de Santa Coloma. Una vegada es va reobrir la circulació al punt de la carretera general 1 on va tenir lloc l’accident, es van produir retencions a causa de l’acumulació dels vehicles que no van durar gaires minuts.

Ferit greu un obrer a Arcalís

D’altra banda, un treballador resident de 62 anys va resultar ahir ferit de gravetat després de patir un accident laboral a les obres del fals túnel que s’està construint a Arcalís per protegir la carretera de possibles allaus. L’accident es va produir pels volts d’un quart de cinc de la tarda, quan l’home va rebre l’impacte d’una planxa d’encofrat. Els treballador va haver de ser traslladat amb helicòpter a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on se li van fer diverses proves. Segons fonts del centre hospitalari, l’home va patir un politraumatisme i va haver de ser ingressat a la unitat de cures intensives, on romania estable tot i la gravetat.

tracking