justícia

Olga Adellach, nou membre del Consell Superior de la Justícia

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va fer públic ahir el nomenament d’Olga Adellach com a nova membre del Consell Superior de la Justícia (CSJ). Adellach és d’Ordino i economista de professió, i substitueix Jordi Visent, que havia exhaurit els dos períodes consecutius de sis anys en el càrrec. Va ser ministra d’Agricultura i Medi Ambient del 1998 al 2001 i consellera general durant dos períodes (1992-1993 i 2005-2015), treballant en l’àmbit legislatiu de Sanitat i Medi Ambient i d’Economia. Anteriorment també va ser secretària d’Estat d’Agricultura entre el 1997 i el 1998.

En un comunicat, el Copríncep episcopal, en nom de tot el Principat d’Andorra, va agrair la dedicació i els bons oficis que duu a terme el Consell Superior de la Justícia i espera de la seva renovació un nou impuls en les altes responsabilitats que té confiades al servei de la justícia.

Aquesta setmana s’ha nomenat el doctor Joan Cabeza com a nou membre del CSJ, i s’ha anunciat que Enric Casadevall renovarà com a president.

tracking