camps de neu

Postres d'Escribà i obres del Museu Thyssen a Grandvalira

Postres d'Escribà i obres del Museu Thyssen a GrandvaliraXavier Pujol

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Museu Thyssen, el mestre pastisser Christian Escribà i Grandvalira-Saetde han arribat a un acord de col·laboració per portar les obres del museu i les postres d’Escribà a les pistes d’esquí amb l’ànim d’acostar l’art a tothom i de fer-ho de maneres diferents de les habituals. La primera de les iniciatives pretén construir, a través del gel, escultures inspirades en obres d’art de la col·lecció Carmen Thyssen. D’aquesta manera diversos artistes representaran les obres en escultures de gel que es podran veure i visitar a l’hotel iglú de Grandvalira, situat a les pistes de Grau Roig. La segona idea vol arribar al paladar dels visitants a través de postres fetes i pensades especialment per a l’ocasió pel mestre Christian Escribà. Aquestes es poden començar a tastar en alguns dels restaurants de Grandvalira a partir d’avui. “La idea és fer un recorregut artístic, som si vinguéssim a veure l’exposició al museu però a l’iglú”, va explicar ahir el director del Museu Thyssen, Guillermo Cervera, durant la presentació de l’acord.

tracking