La policia deté dues empleades d'una immobiliària per robar dades i diners

La investigació es manté oberta per determinar quina és la quantitat que es va sostreure

Detingut per partida dobleFernando Galindo

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut dues treballadores d’una immobiliària d’Andorra la Vella, dues dones residents de 39 i 26 anys, per presumptament haver robat dades confidencials, documentació important i diners. Segons fonts del cos, la investigació es manté oberta per determinar quina és la quantitat que es va sostreure i durant quant de temps es va actuar il·lícitament. Les detencions van produir-se dijous passat, després que el titular de la immobiliària denunciés el 5 de desembre que havia detectat males praxis laborals per part d’una empleada.

Etiquetes:

La presumpta autora dels fets seria la dona de 39 anys, mentre que la de 26 n’hauria estat encobridora. Segons la policia, la treballadora de més edat i que va ser detinguda per un suposat delicte contra el patrimoni i l’ordre socieconòmic, “s’hauria pogut apoderar de dades o documents que contenien informació rellevant per la competitivitat de l’empresa, a més d’apropiar-se d’honoraris que haurien d’haver estat ingressats al compte de l’empresa”. A l’altra dona, se la va detenir per un delicte contra l’administració de justícia per encobrir els fets. La presumpta autora material del furt de dades i diners va passar a disposició judicial després de la detenció de dijous, mentre que a la jove de 26 anys se la va alliberar, i serà l’administració de justícia qui haurà de decidir si se la imputa o no. La policia va preferir ahir no revelar el nom de la immobiliària afectada.

Dos contrabandistes arrestats

En el balanç de detencions de la darrera setmana, la policia va informar ahir de la detenció de dos joves no residents de 20 i 25 anys que presumptament formarien part de bandes organitzades dedicades al contraban de tabac. Els arrestos van produir-se el 10 de gener, després que els dos joves es fuguessin prop de les 4 de la tarda, quan una patrulla de policia va parar-los al vial del Túnel d’Envalira. En un primer moment, ambdós van poder escapar-se, sent detinguts just quatre hores més tard, a les vuit del vespre, en un carrer del Pas.

Al Pas de la Casa hi ha hagut també la detenció de tres homes per anar indocumentats, un no resident de 22 anys, divendres 12; i dos no residents de 31 i 26 anys, dissabte 13. A l’home de 22 anys se li va denegar l’entrada a la frontera, però va ser controlat després en un carrer del Pas. Els altres dos homes van ser també aturats a la frontera i es van identificar amb una identitat falsa.

tracking