Busquen un cotxe andorrà per un tiroteig a França

Els gendarmes demanen informació a Andorra tot i que la implicació no està confirmada

Busquen un cotxe andorrà per un tiroteig a França

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Faltaven vint minuts per a les dues de la tarda quan un cotxe va parar dimarts passat al costat d’un altre que estava aparcat al carrer Coronel Cazeilles de Perpinyà, molt a prop del Boulevard Kennedy. Des del cotxe que s’havia aturat un home va començar a disparar contra els que estaven dins del vehicle aparcat. Van ser cinc trets, dada confirmada perquè és el nombre de casquets trobats per la policia en el lloc dels fets, però no van arribar a ferir ningú.

Etiquetes:

Després del tiroteig el cotxe de les víctimes va sortir a perseguir el dels atacants (o a la inversa) perquè hi ha versions contradictòries. El visionat de les càmeres de la zona va revelar que un dels cotxes podria ser de matrícula andorrana. No existeix la confirmació, però segons les fonts consultades les càmeres haurien enregistrat el cotxe andorrà passar abans que es produïssin els trets i se sospita que és un dels dos involucrats. La policia francesa, segons altres fonts properes al cas, ha demanat informació a la policia andorrana sobre la matrícula del cotxe. Totes les hipòtesis estan obertes, tant que finalment no sigui el cotxe implicat com que sigui gent d’Andorra la que hagi participat en aquest succés o que el cotxe simplement hagi estat robat i utilitzat posteriorment en l’atac.

Venjança

La policia, segons fonts franceses, sospita que es pugui tractar d’una venjança, tot i que no es tenen indicis, de moment, sobre quin podria ser el motiu de la disputa. La pista fonamental que estan seguint és la correlació dels casquets trobats en el lloc de tiroteig. L’arma ha estat identificada com una 7,65 mil·límetres, una pistola de petit calibre, i s’està en espera de disposar de totes les declaracions dels testimonis per poder completar la trama dels fets. La policia andorrana està en espera de la confirmació de la participació del cotxe nacional.

tracking