Ingressa a presó la treballadora de la CASS acusada de sostraure diners

El vis-a-vis a la presó, la setmana vinentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La treballadora de la CASS acusada de quedar-se més de 20.000 euros va ingressar a la presó la nit de divendres a dissabte. La batlle va decidir internar-la al centre penitenciari de la Comella després que tant ella com la seva parella declaressin fins a la matinada. Totes dues van passar a disposició judicial pels volts de les cinc de la tarda de divendres i van estar moltes hores declarant. La parella de l’acusada ha estat posada en llibertat, però no ha transcendit si amb càrrecs o sense.

Etiquetes:

La policia va detenir l’acusada, amb un càrrec de responsabilitat a la CASS, dimecres passat per haver-se quedat presumptament més de 20.000 euros provinents dels diners que es pagaven en metàl·lic a les oficines de la parapública. La seva parella va ser arrestada dos dies més tard, divendres, perquè podria estar al corrent del delicte que podria haver estat cometent la seva parella. A més, es treballava amb la hipòtesi que l’hauria pogut ajudar.

La CASS ja sospitava de l’empleada des de feia temps, ja que havia notat que faltaven diners i que s’havien detectat una sèrie d’irregularitats comptables en l’últim control intern. La denúncia va ser presentada dimecres al matí i al vespre la policia de- tenia la cap d’àrea. Els diners provenien de les sancions que s’aplicaven per expedients administratius iniciats per la CASS i la cap d’àrea hauria dissenyat un mecanisme a través del qual s’hauria quedat els diners de les sancions. Posteriorment, hauria esborrat les traces per evitar ser enxampada. En funció de com evolucionin les investigacions, la CASS de- cidirà si es persona contra l’empleada per reclamar suposats perjudicis econòmics.

tracking