cens

Encamp donarà de baixa uns 300 veïns en situació irregular

Encamp donarà de baixa uns 300 veïns en situació irregularXavier Pujol

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp procedirà a donar de baixa 291 persones que actualment formen part del cens de la parròquia si no justifiquen que hi resideixen. En un edicte publicat ahir al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) la corporació constata la impossibilitat de localitzar-les i, per aquest motiu, ha fet públic per al “coneixement general” la llista amb els noms i cognoms de la gent afectada per aquesta situació.

En el mateix edicte el comú “emplaça” les persones que no s’han pogut trobar personalment a adreçar-se a les oficines de l’ens per tal de regularitzar la “situació registral” al cens de la parròquia, en el termini d’un mes a comptar des de la data de publicació de la llista al BOPA. A més, al llarg d’aquest període els residents implicats poden fer les al·legacions “pertinents”. En aquest sentit, per continuar formant part del registre les persones implicades han d’acreditar la prova de residència a la parròquia. En cas contrari el comú les donarà de baixa “a tots els efectes” i, per tant, quedaran fora del cens comunal.

El comú ordena d’ofici la baixa d’una persona del cens parroquial quan a partir de les dades comunicades “oficialment” o per la informació de què disposa, comprova que l’empadronat ha deixat la seva residència a la par­ròquia, és a dir, que malgrat tenir el permís per viure a la localitat encampadana, a efectes pràctics no hi resideix.

La junta de govern del comú d’Encamp va prendre la decisió de publicar la relació d’aquestes 291 persones el 30 de juliol. A la llista hi apareix, per ordre alfabètic, el número del cens i el nom i cognom dels residents que el comú no ha pogut localitzar a la població.

tracking