Un cotxe perd el iot que transportava al mig de la carretera

La policia va multar el conductor del turisme per no subjectar-la prou bé

Un cotxe perd el iot que transportava al mig de la carreteraToti Sasplugas

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els conductors que ahir al migdia circulaven per la carretera General 1, a l’altura de Sant Julià de Lòria, es van quedar perplexos i al mateix temps sorpresos en veure un iot al bell mig de la calçada. L’embarcació va caure ahir del remolc del vehicle que la transportava. Els fets es van produir pels volts de la una del migdia, i fins al lloc de l’incident s’hi van desplaçar una patrulla de la policia amb dos agents i també els agents de circulació.

Tot i el despreniment del iot, no es van haver de lamentar danys personals, malgrat que sí que es va haver d’interrompre el trànsit en un dels carrils durant gairebé una hora i mitja. Amb tot, fonts policials van afirmar que no es van produir retencions “excessives” a causa de l’alterament que es va produir en la circulació de vehicles. De totes maneres, els agents van multar el conductor del vehicle atès que no portava les mesures de contenció necessàries per transportar l’embarcació. Tot i això, es desconeix l’import que li van imposar. Segons va explicar la policia, el propietari intentava traslladar el iot a Espanya a través del remolc enganxat al seu turisme. Tanmateix, es desconeix a quina ciutat de l’estat espanyol es volia transportar i els motius pels quals es volia fer des del Principat.

L’embarcació va acabar sent retirada mitjançant una grua pels volts de dos quarts de tres de la tarda. De totes maneres, la imatge del iot al mig de la calçada de la carretera General 1 també va suscitar comentaris irònics a les xarxes socials i fins i tot alguns usuaris van aprofitar la instantània per editar-la i fer-ne mems.

Un cotxe perd el iot que transportava al mig de la carretera

tracking