Un home dona positiu després d'una persecució policial

El detingut no va fer cas a les indicacions d’aturar-se en una parada rutinària a Escaldes

Un home dona positiu després d'una persecució policialARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un home resident de 26 anys va ser detingut dilluns passat després de ser perseguit per la policia i donar positiu en un control salivar de tòxics. A l’home se l’acusa, a més, d’un delicte contra la Funció Publica, ja que es va fugar amb conducció temerària i cometent diverses infraccions del codi de la circulació, per la qual cosa ha passat a disposició judicial. El detingut va fer cas omís a les indicacions de la policia d’aturar-se al control i va fugir dels agents per evadir-lo, la qual cosa va provocar una persecució que va acabar amb el jove xocant contra un mur de pedra i el cotxe de policia, causant únicament danys materials de poca consideració. Els fets van tenir lloc a les 12.50 hores de dilluns passat a Escaldes-Engordany.

Etiquetes:

Paral·lelament a aquest incident, sis persones més van ser detingudes al llarg de la setmana passada per delictes contra la seguretat del trànsit, totes per circular amb una taxa d’alcohol superior a la permesa en controls i parades rutinàries efectuades per la policia. D’altra banda, la policia va detenir quatre persones per delictes contra la salut publica. A les 2:28 hores de dissabte, un home resident de 25 anys va ser arrestat per possessió de 0,4 grams de cocaïna en un control rutinari a l’interior d’un local d’oci nocturn de la parròquia d’Andorra la Vella. A les 4:01 hores, altres dos homes residents de 28 i 36 anys van ser detinguts, també a la capital, per consum de cocaïna en un control rutinari a la via pública. Un d’ells va fer entrega de tres embolcalls que contenien un total d’un gram de cocaïna. Diumenge a les 01:49 hores es va produir la detenció d’una dona no resident de 32 anys d’edat en un altre control rutinari a Andor­ra la Vella per possessió de 0,5 grams d’amfetamina i una cigar­reta d’haixix.

El balanç de detencions de la setmana passada es va saldar amb un total de tres persones més arrestades per cometre delictes contra el tràfic jurídic, contra l’Administració de Justícia i d’injúries, amenaces i desobediència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions.

tracking