mobilitat

51 sancions a la campanya de seguretat viària amb menors

Es van fer 244 controls per detectar males conductes en el transport de nens

51 sancions a la campanya de seguretat viària amb menorsARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va imposar 51 sancions a conductors en el marc de la campanya de control als entorns de les escoles per conscienciar sobre el transport correcte de menors d’edat. Durant la campanya, que va tenir lloc del 10 al 24 de setembre, es van realitzar un total de 244 controls i es van constatar 19 infraccions, mentre que se’n van detectar 32 més alienes a la campanya.

Pel que fa a les sancions que es van imposar durant la campanya relacionada amb el transport d’infants, setze van ser per circular sense el distintiu d’ITV en vigència, una per transportar nens de menys de deu anys a les places davanteres del cotxe, una per portar persones en llocs no previstos o de forma indeguda i una per circular amb pneumàtics en mal estat.

Respecte a les altres sancions, les que es van realitzar durant els controls de la campanya viària però no hi tenien a veure directament, quinze van ser per no exhibir la documentació pertinent, és a dir, el permís de conducció o l’assegurança; tretze per circular sense portar cordat el cinturó de seguretat, dues per fer servir el telèfon durant la conducció, una per circular amb un vehicle propietat d’un resident però no inscrit al registre i una per tenir el permís de conducció caducat.

La campanya impulsada per la policia es va fer coincidint amb l’inici del curs escolar i amb l’objectiu de detectar el transport incorrecte de menors d’edat, reduir la sinistralitat a les carreteres i garantir la seguretat. I per conscienciar, per tant, els conductors de la necessitat de corregir determinades actituds indegudes durant la conducció.

tracking