educació

Demanda del mestre que va impugnar l'edicte d'Educació

La Batllia li ha admès a tràmit un nou escrit contra una resolució de Govern

Demanda del mestre que va impugnar l'edicte d'EducacióARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La secció administrativa de la Batllia ha admès a tràmit una demanda contra la resolució de la coordinadora del departament de Funció Pública que va donar llum verd a lliurar part de l’expedient administratiu d’un candidat a ocupar una plaça vacant de caràcter indefinit al cos especial d’Ensenyament. Es tracta de l’expedient del professor que va impugnar als tribunals el concurs per consolidar una vintena de places de mestres eventuals convocat pel Govern el 2016, i que el Superior ha anul·lat per retrotreure’l al moment abans de la prova professional escrita. El Tribunal Constitucional va confirmar recentment la resolució del Superior, però la va suspendre de manera cautelar per donar la possibilitat als 13 mestres que van guanyar la plaça de recórrer contra la decisió judicial.

La demanda que ha acceptat ara la justícia i que haurà de resoldre la batlle Immaculada Rodríguez correspon a la candidatura que el mestre va presentar per optar a una de les 13 places per consolidar professors eventuals que van quedar desertes en una convocatòria de promoció interna del gener de l’any 2013. El 20 d’abril passat, el Govern va publicar un edicte per a la contractació de tretze professors com agents de l’administració de caràcter indefinit al cos d’Educació i cobrir les places que havien quedat desertes.

L’expedient administratiu el qual la coordinadora del departament de Funció Pública va entregar és relatiu al recurs administratiu que el professor d’anglès va presentar contra un concurs que havia estat convocat pel Govern aquest any.

tracking