Comunicació

L'encariment dels drets televisius augmenta el preu dels paquets de futbol

L'encariment dels drets televisius augmenta el preu dels paquets de futbol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom va presentar ahir els nous paquets de futbol dins de la seva oferta televisiva, que han estat reorganitzats i han patit un increment en el seu preu. Els clients podran elegir a partir d’aquest mateix mes d’octubre entre tres paquets: beIN sports LaLiga, per veure vuit partits de la lliga espanyola, la segona divisió i la Copa del Rei per un cost de 15 euros al mes; Movistar Liga de Campeones, que inclou la Champions League, l’Europa League i els millors partits de la Premier League i la Bundesliga, per 15 euros al mes; i Movistar Partidazo, que ofereix el millor partit de LaLiga Santander i de LaLiga 1l2l3 cada setmana, per 11 euros mensuals.

Els clients poden elegir contractar un, dos o els tres paquets. Aquesta última opció ha patit un increment de 8 euros respecte del preu de la temporada passada, tot i que s’aplica un descompte de sis euros en la tarifa en cas d’agafar el paquet complet.

El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, va explicar que aquest augment en el preu es deu al fet que tant els drets de la Champions League com els de les principals lligues europees han encarit els drets televisius, que ha arribat fins i tot a duplicar-se en el cas de la Lliga de Campions.

tracking