SPECIAL OLYMPICS

Esportistes i polítics acompanyaran demà la torxa dels Specials Olympics

A la tarda es donarà el tret de sortida amb la desfilada dels 1.500 participants i diverses actuacions musicals al Poliesportiu d'Andorra

Talent jove i Jocs Special Olympics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena de personalitats relacionades amb el món de l'esport comKoldoÁlvarez,MimiGutiérrez, Joaquim "Purito" Rodríguez, i institucions com la Federació d'atletisme, la d'esquí, la de bàsquet, Creu Roja, i Bombers d'Andorra, entre d'altres, acompanyaran als 22 esportistes que participaran fent relleus demà amb la torxa olímpica dels JocsSpecialOlympics. La flama sortirà de l'Escola especialitzada Nostra Senyora deMeritxella les10.30i passarà per l'avinguda d'Enclar, la de Santa Coloma, la Baixada del Molí, el carrer Prat de la Creu, Joan Maragall, Na Maria Pla, el carrer de la Unió i l'avinguda Meritxell, per acabar al comú de la capitalcap ales 12.30 hores.

A la tarda se celebrarà la cerimònia d'inauguració al Poliesportiu d'Andorra on hi haurà les actuacions deBeth, Gisela, el Rockd'Encampoel Cordels Petits Cantors d'Andorra. Així mateix, també hi seran presents el Nuc i la Bruna, les mascotes de l'esdevenimenti una desfilada dels 1.500esportistesque participenen elsSpècialOlympics. L'acte d'inauguració la durà a terme el Copríncep episcopal Joan-Enric Vives, acompanyat pel president de la Generalitat, Quim Torra.

tracking