Gastronomia
"Andorra a Taula" comptarà amb 7 restaurants més que l'any passat
L'esdeveniment es durà a terme del 2 de novembre al 2 de desembre i hi participen un total de 32 establiments
Un total de 32restaurants, 7 més que l'any anterior, participaranen la12a edició de cuina "Andorra a Taula", que se celebrarà del 2 de novembre al 2 de desembre, tal com ha fet saber el president de la Unió Hotelera, Carles Ramos, durant la presentació de l'acte. D'aquests 32 establiments, 11 són nous.
Pel que fa als preus dels menús,aquestany oscil·laran entre els 22 i els 40 euros per persona, i cada un d'ells tindrà un especial que serà una oportunitat per poder descobrir noves propostes culinàries, la majora amb productes autòctons i de proximitat.
A l'acte de presentació, el cuiner CarlesFlinchha mostrat satisfacció pel bon camí que recórrer la cuina del país, mentre que Roger Biosca ha destacat la importància d'aquestes jornades gastronòmiques per a la facturació i promoció que esdevé molt important, ja que novembre es tracta d'un mes poc actiu al país.