Sostenibilitat

Calvó assegura que els nivells de reciclatge corresponen als estàndards europeus

La ministra ha destacat la necessitat de conscienciar la ciutadania en la separació de residus, en el marc del 20è aniversari de la Pirinenca de Serveis

Calvó assegura que els nivells reciclatge al Principat corresponen als estàndards europeus
Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, va assegurar ahir en la celebració del 20è aniversari de la Pirenaica de Serveis que el Principat "gairebé" ha assolit els nivells fixats al pla nacional de residus, del 50% de la recollida selectiva, "nivells que corresponen als estàndards europeus". A l'acte celebrat al Prat del Roure, el president de l'empresa de gestió de residus, Daniel Armengol, va assenyalar el reciclatge com un espai "de present i futur" per l'emprenedoria i va "animar el jovent" a emprendre en aquest sector del mercat. Per la seva banda, Sílvia Calvó va explicar que espera que al voltant de la producció d'energia sostenible es creï un nínxol de mercat, on emprendre.

D'una altra banda, la titular de Medi Ambient va recordar el projecte escolar d'escoles verdes com a exemple de conscienciació ciutadana i va assegurar que "la nova generació que ens arriba no llençarà els residus a un únic cubell, perquè des de ben petits se'ls hi ensenya".

En finalitzar l'acte de celebració, es va fer entrega de quatre premis valorats en 250 euros, per a la compra de material escolar, a les quatre escoles finalistes del concurs de dibuix, organitzat per la Pirinenca de Serveis amb la col·laboració del ministeri de Medi Ambient.

Calvó assegura que els nivells de reciclatge corresponen als estàndards europeus

tracking