Rescatat un caçador que va caure per un barranc a Asnurri

L’home, de 61 anys, va ser operat ahir de les ferides que es va fer al braç

Rescatat un caçador que va caure per un barranc a AsnurriBOMBERS DE LA GENERALITAT

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un caçador de Sant Julià de Lòria de 61 anys va ser rescatat diumenge al matí prop d’Asnurri, a les Valls de Valira. L’home, que anava acompanyat, es va precipitar pel barranc Ginsola, i va ser evacuat pels bombers catalans. L’home es recupera amb pronòstic estable a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell de l’operació al braç a la qual va ser sotmès ahir, segons van informar ahir fonts del mateix centre assis- tencial.

Etiquetes:

Els bombers catalans van rebre l’avís a les 11 del matí de diumenge. Fins al lloc on es trobava el ferit s’hi van desplaçar membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) amb un helicòpter i els bombers de la Seu d’Urgell amb un vehicle. L’avís el va fer un acompanyant del ferit, que va assegurar des d’un primer moment que l’home estava conscient. A dos quarts de dotze del migdia, els agents van arribar fins a la zona i primer van localitzar l’acompanyant, que va especificar les referències als bombers el camí on es trobava el ferit. Fins al lloc de l’accident també s’hi va desplaçar una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per traslladar l’home al centre hospitalari.

En la primera revisió, els bombers i els agents van constatar que l’home presentava possibles fractures de l’húmer i del radi i ferides al genoll i al cap. Finalment, els bombers van acabar traslladant el ferit amb helicòpter fins al parc de bombers de la Seu d’Urgell a dos quarts d’una del migdia i un cop allà, va ser traslladat en ambulància al Principat. Per qüestions burocràtiques, el ferit no va ser traslladat pels bombers catalans amb helicòpter cap al Principat, ja que això implicaria entrar en espai aeri andorrà. Finalment, van ser els membres del mateix SEM els que van portar el ferit al país.

tracking