balanç policial

La policia deté un home que s'exhibia davant de menors

L’home va ser arrestat a Santa Coloma per l’avís de menors que havien estat molestades

La policia deté un home que s'exhibia davant de menors

Creat:

Actualitzat:

Un home resident de 49 anys va ser detingut dimarts de la setmana passada després que es rebés l’avís d’unes menors que havien estat suposadament molestades. Els agents van contrastar la descripció amb d’altres denúncies que s’havien produït prèviament per incidents en diferents punts d’Andorra la Vella. El sospitós va ser controlat a la capital i portat a la roda de reconeixement, on les víctimes el van identificar. L’home al·legava que en realitat només estava miccionant al carrer, però tant la versió i identificació de les denúnciants com els avisos previs van ser concloents.

L’arrestat va ser portat davant la Batllia i, segons fonts properes al cas, no ha ingressat al centre penitenciari de la Comella perquè presenta signes de trastorns psiquiàtrics. La seva actitud mai hauria estat agressiva i acabava fugint si alguna de les joves davant les quals feia exhibicionisme es queixava. És probable, segons les mateixes fonts, que sigui obligat a rebre tractament o fins i tot a ser ingressat en el centre de salut mental de l’Hospital.

Atac amb gas pebre

La policia també va detenir a Andorra la Vella un home resident de 39 anys com a presumpte responsable d’un delicte de lesions i tinença i port il·legal d’esprai de pebre. Cal tenir en compte que l’esprai és considerat a nivell legal com una arma. Els fets van tenir lloc la matinada de dimarts a dimecres de la setmana passada quan els agents van ser requerits en un domicli d’Ordino. Quan passaven 20 minuts de les dues de la matinada es va rebre un avís per l’atac d’un home a familiars en un domicili particular. En el moment en què la policia va arribar a l’habitatge el sospitós havia marxat. En l’incident l’home hauria agredit la seva germana i posteriorment hauria ruixat amb gas de pebre tant la dona com el fill d’aquesta que també era al domicili. Un cop van obtenir les dades del sospitós els agents van començar una recerca per les zones d’Andorra la Vella on pensaven que podrien localitzar-lo. Cap a dos quarts de quatre de la matinada l’home va ser controlat a la capital i posteriorment arrestat. En principi no ha ingressat al centre penitenciari.

ONZE ARRESTATS EN ELS CONTROLS D'ALCOHOLÈMIA I ESTUPEFAENTS

Els controls d’alcoholèmia o estupefaents als conductors han sumat onze detencions durant la setmana passada. Concretament vuit van ser arrestats per superar el màxim permés d’alcohol en sang, un per drogues i un per ambdós conceptes. Tots eren homes. El cas més greu va ser el d’un resident de 57 anys que es va veure involucrat en un accident en què una persona va resultar ferida. El sinistre va tenir lloc dijous a Santa Coloma i s’hi van veure implicats quatre turismes, tres andorrans i un espanyol. La passatgera d’un dels cotxes, una dona no resident de 83 anys, va resultar-ne ferida. La policia també va arrestar durant la setmana passada cinc homes per delictes relacionats amb els estupefaents. Tres d’ells van ser controlats quan volien entrar a Andorra amb petites quantitats de droga. Els altres dos, residents, van ser arrestats a Arinsal a prop d’un local d’oci quan estaven consumint cocaïna dins d’un cotxe estacionat en un aparcament. Tenen 27 i 29 anys.

LA POLICIA DESMATELLA UN GRUP DEDICAT A ROBAR COTXES AL PAS

La policia va detenir dissabte un grup de tres homes no residents d’entre 30 i 41 anys que intentaven obrir les portes de diversos vehicles estacionats al Pas de la Casa. Segons van informar, els arrestats tractaven d’accedir als cotxes fent ús d’aparells electrònics. En concret, en efectuar un escorcoll al turisme dels detinguts, els agents es van trobar amb tres comandaments a distància i un aparell receptor. A més, se’ls va decomissar una bossa de mà folrada preparada per robar en supermercats. Segons fonts del cos, però, els testimonis van alertar que el grup estava format per sis persones. Facilitats els descriptius, els agents van arrestar diumenge tres persones més, també al Pas de la Casa. Es tractava d’un grup dedicat a cometre delictes patrimonials a Andorra i marxar.

tracking