publicacions

Presentació del nou volum sobre dret de successions

L’obra ha estat coordinada pel president del Superior, Joan Manel Abril

Presentació del nou volum sobre dret de successionsARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Julià Reig i el Diari presenten avui a les 19.30 hores una nova obra de la col·lecció Fonaments de dret privat andorrà. Es tracta d’una segona edició, revisada, de la publicada l’any 2005 sobre drets reals i drets de successions. Aquest cop el coordinador de Dret de successions ha estat Joan Manel Abril, magistrat i president del Tribunal Superior. També hi han participat Maria Eulàlia Amat, expresidenta del Tribunal Superior i actualment magistrada substituta a temps parcial de la segona instància, el notari Isidre Bartumeu, Xavier Cecchini, professor titulat de dret civil a la Universitat Autònoma de Barcelona, i Lluís Puig i Ferriol, també expresident del Tribunal Superior i catedràtic de dret civil a la UAB. Puig i Ferriol havia coordinat l’anterior volum, en què també hi van participar Amat, Abril i Cecchini. Aquest cop als autors s’hi suma Isidre Bartumeu.

En la presentació d’aquesta tarda hi participaran Oriol Ribas, membre del patronat de la Fundació Julià Reig i del consell d’administració de Premandsa, l’editora del Diari d’Andorra, Joan Manel Abril i Isidre Bartumeu. També hi assistirà el ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot. L’acte es durà a terme a l’Andorra Park Hotel.

L’obra aborda en els 19 capítols elaborats pels juristes qüestions com ara els trets definitoris de la nova Llei de successions (aprovada l’any 2014), el testament i la interpretació i execució dels mateixos, els llegats, els pactes suc- cessoris, els heretaments, la llegítima, la institució de l’hereu o l’acceptació i repudiació de l’herència.

tracking