Condemnat a quatre anys a la Comella per abús sexual a la fillastra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La justícia va imposar ahir una pena de quatre anys de presó ferma a un home que va abusar de la seva fillastra, menor d’edat, pels delictes majors continuats d’abusos sexuals, de realització de comportament sexual, del delicte d’exhibicionisme davant de menor i de maltractament en l’àmbit domèstic. El Tribunal de Corts també va imposar una pena complementària de quatre anys sense estar en contacte amb la víctima. L’acusat es trobava en presó preventiva des del gener.

Etiquetes:

L’home, de 36 anys, va ser jutjat fa un mes després de ser denunciat per la filla de 14 anys de l’exdona per uns actes continuats d’abús sexual després que la víctima, que en aquell moment tenia 13 anys, hagués revelat a la seva mare tres episodis d’abusos sexuals per part del seu padrastre. El primer d’ells, quan l’acusat estava posant crema a l’esquena de la noia i aquest, segons la versió de la víctima, li hauria tocat la vulva i els pits. El segon episodi va tenir lloc a un dels llits del domicili familiar, quan l’home va agafar la mà de la noia i l’hi va posar al seu penis. El darrer, quan estant a la dutxa el condemnat va demanar a la noia que el masturbés. Abans de la revelació de la noia, la mare ja havia denunciat l’home, que en aquell moment era el seu marit, per maltractament, denúncia que va retirar.

La defensa havia demanat durant el judici l’absolució de l’acusat en considerar-lo innocent per la manca de congruència del relat de la noia. El lletrat de l’acusat també havia demanat de manera subsidiària, si es consideraven els cinc anys de pena que demanava el fiscal, que la petició no fos major a tres anys. La pena finalmemt ha estat de quatre anys ferms.

tracking