El jove d'Encamp que va patir un accident d'esquí surt de l'UCI

El jove d'Encamp que va patir un accident d'esquí surt de l'UCIARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El noi d’Encamp de 14 anys que va patir un accident d’esquí el 27 de desembre a la pista del Llop del Tarter evoluciona favorablement. El menor va ingressar en estat greu a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital barceloní de Sant Pau i va ser induït al coma. Segons ha pogut saber el Diari, les darreres hores el jove ha deixat l’UCI per ser traslladat a planta, on ocupa una habitació ordinària.

Etiquetes:

En aquest sentit, els doctors encarregats de l’accidentat destaquen que el noi està responent de manera positiva al tractament i que durant els últims dies ha experimentat una lleugera millora. Així mateix, fonts properes al cas es mostren optimistes, si bé mantenen la prudència, atès que el pronòstic de l’encampadà es manté com a reservat. En el moment del sinistre, el jove esquiador va caure i va patir un fort impacte contra el terra que li va provocar diversos traumatismes, el de més rellevància al cap. De fet, tot i que anava protegit amb casc, l’element de seguretat es va partir pel xoc.

El menor ferit es trobava a l’estació amb un grup, però en aquell moment esquiava tot sol. A hores d’ara es desconeix què va motivar que perdés l’equilibri i acabés impactant contra el terra.

Ferida a l’accident d’aixovall

D’altra banda, la dona resident de 57 anys ferida de gravetat dimarts en un accident de trànsit a Aixovall es manté estable ingressada a l’UCI de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Segons van informar fonts mèdiques, l’evolució de la dona, que ja ha estat operada d’una cama, és correcta.

Precisament, les mateixes fonts van manifestar que la fractura del braç de la víctima està estabilitzada i que durant els pròxims dies haurà de ser intervinguda d’aquesta ferida. Per aquest motiu, la dona podria deixar la unitat de cures intensives properament.

tracking