INFRAESTRUCTURES

Concurs d'idees per a remodelar la part posterior a la Casa de la Vall

El Consell General convoca als professionals de l'arquitectura per a la construcció de nous equipaments

Sense projecte per reordenar els entorns de Casa de la VallXavier Pujol

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Consell General ha convocat un concurs d'idees per a seleccionar un professional de l'arquitectura per a la remodelació de la zona posterior a la Casa de la Vall, focalitzat en l'arranjament de la parcel·la de l'antiga Casa del Benefici i Col·legi Sagrada Família, així com els jardins, l'aparcament i el roc.

L'objectiu del concurs d'idees és disposar d'un projecte que millori l'entorn de l'edifici històric i que es trobi integrat en elcasc antic, així com la millora de l'accessibilitat i la comunicació amb les zones contigües. Tanmateix, el Consell General preveu la construcció d'un aparcament soterrani per oferir més places d'ús públic, l'accés rodat limitat a la plaça de la Vall, un edifici de serveis, i una àrea per a esdeveniments culturals i l'exposició de les mesures del blat i els elements patrimonials relacionats.

Els interessats poden recollir el plec de bases i la documentació complementària a la secretaria general del Consell Generali les ofertes s'hauran de presentar abans de les 13.30 del dimarts 16 d'abril.

tracking