La campanya

El PS vol reforçar l'esport base amb “més diners” a les federacions

El PS vol reforçar l'esport base amb “més diners” a les federacionsPS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El PS considera que els demòcrates han abandonat l’esport base i que només s’interessen “quan hi ha grans esdeveniments o premis”. El candidat a cap de Govern del Partit Socialdemòcrata, Pere López, va afirmar ahir durant un míting a Sant Julià de Lòria que en campanya “gairebé ningú parla d’esport”. En aquest sentit, López va avançar la voluntat dels vermells per “reforçar l’esport base” tot “donant més suport i diners a les federacions”. I és que per al PS, va continuar, “la pràctica esportiva és una eina essencial” que permet “formar les persones en el respecte a les normes, el sentiment d’equip i la mateixa formació en valors”. Durant l’acte, la membre de l’executiva del Partit Socialdemòcrata Mari Carmen Sànchez va lamentar que els darrers governs taronges “han abandonat totalment Sant Julià”.

Precisament per aquest motiu, el candidat de d’Acord a la territoriral laurediana, Gerard Alís, va voler remarcar els eixos bàsics de l’entesa amb els liberals i va apuntar a un nou sistema electoral, així com a més independència judicial. En paral·lel, Alís va refermar la voluntat de modificar la llei de transferències, que “menysté Sant Julià i minva la seva capacitat econòmica”. “Cal un repartiment més just i equitatiu que tingui en compte el pes que tenim a Andorra”, va afegir. d’Acord, va recordar Gerard Alís, també defensa el fet de convertir Sant Julià de Lòria en una ciutat universitària amb la creació d’una residència d’estudiants.

D’altra banda, el número 5 de la llista nacional socialdemòcrata, Roger Padreny, va dirigir-se als joves de la parròquia recordant que “són els principals interessats” en la doble nacionalitat. “Ajudarà tant els residents que no tenen drets polítics com els andorrans que volen moure’s pel món”, va argumentar. En aquesta mateixa línia, el suplent de d’Acord a Andorra la Vella, Pere Baró, va deixar clar que la joventut del PS “no renunciarem als nostres drets”.

tracking