La policia d'Ourense deté un jove andorrà per un intent de robatori en un domicili

La policia d'Ourense deté un jove andorrà per un intent de robatori en un domicili

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV) de la policia nacional espanyola de la província d’Ourense van detenir un jove andorrà de 20 anys acusat d’intent de robatori en un domicili. Segons van explicar des del cos, els fets van succeir el 19 de febrer quan l’andorrà, acompanyat d’un noi de nacionalitat moldava que en aquella data encara era menor

Etiquetes:

–ara ja ha fet els 18– va intentar accedir a l’habitatge usant un trepant però no ho van aconseguir. Dies després (un el 18 de març i l’altre aquesta setmana) fruit de la investigació policíaca es va procedir a l’arrest de tots dos.

Segons el relat dels fets facilitat per la policia, tots dos van accedir a l’habitatge després de trencar una porta de vidre d’accés i aconseguir les claus, que estaven posades al pany per la part de dins. Van arribar a una primera planta, van forçar la porta d’entrada i van remoure tot l’interior buscant objectes de valor, que no van aconseguir. A la segona planta, la que el propietari fa servir com a domicili, ja no hi van poder accedir.

L’andorrà, que fa anys que resideix a Ourense, d’on és originària la família, té antecedents policíacs. Havia estat detingut feia vint dies també per un furt en un domicili.

tracking