la campanya

Camp considera que la seriositat i el rigor passen per confiar en terceravia

El número dos de la candidatura creu que s’han de fer polítiques per generar riquesa

Camp considera que la seriositat i el rigor passen per confiar en terceravia

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El número dos de la candidatura nacional de terceravia, Joan Carles Camp, va manifestar ahir que des de la formació el missatge copsat que els ha traslladat la ciutadania és la necessitat de seriositat i rigor, una cosa que passa per confiar en terceravia. Per a Camp aquests valors no són possibles “ni amb demòcrates, ni amb la socialdemocràcia amb els Liberals”. Així ho va considerar el número dos de la candidatura nacional durant l’acte de tancament de campanya. “Molta part de la ciutadania desitja un canvi, la gent s’adona que en aquests quatre anys s’ha creat molt neguit i no s’ha resolt”, va manifestar el candidat de terceravia.

Camp també va fer referència a la situació al Consell General, en especial a la darrera legislatura. “La gent està cansada que es legisli per tapar forats, la gent vol que es legisli per ajudar-los en aquest canvi de model econòmic”, va explicar el candidat de terceravia, que creu que carregar legislativament “amb lleis que es canvien de vegades cada mes i mig no dona seguretat jurídica”, va continuar, una situació que considera que afecta les possibles inversions tant del país com les de l’exterior.

El candidat de terceravia va exposar que la intenció de la formació és fer polítiques destinades a generar “prosperitat i riquesa per al futur del país” i va carregar contra les altres formacions polítiques per les “promeses irrealitzables que són impossibles de fer”. “No es pot continuar governant d’aquesta manera improvisada”, va explicar Camp, que es va preguntar per què Demòcrates diuen durant la campanya que ho arreglaran tot després de vuit anys al Govern. “Si realment ho podien arreglar, ho podien haver fet abans”, va manifestar Camp, i va afegir que “ara no s’hi val a fer falses promeses electorals”. Així, Camp va fer referència al populisme que durant tota la campanya ha denunciat el candidat a Cap de Govern de terceravia, Josep Pintat. Un dels temes institucionals de la campanya, que va aparèixer arran del debat de l’avortament, és escollir entre coprincipat o República. “Això no afavoreix de cap de les maneres la generació de riquesa”, va explicar.

Camp espera que terceravia aconsegueixi “un resultat majoritari en certes candidatures parroquials i a nivell nacional confiem fer un bon resultat”. “Tenim bones sensacions”, va afegir.

tracking